logo

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag.
Bel met John Koolen 06 - 547 087 60

IMG_8460._1920
aangeleverd-John-16-jan

Energiebesparende hogedrukstoomketels

Het verhuren van stoomketels is onze specialiteit. Wij beschikken over vele mobiele stoomunits, toepasbaar voor uiteenlopende doeleinden. Al onze ketels zijn gecertificeerd volgens het Lloyd’s register. De stoomketels worden op zowel aardgas als olie gestookt en zijn voorzien van rookgascondensoren, waardoor zij circa 15% minder energie verbruiken dan conventionele installaties. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook kostenbesparend!

Nieuw: hogedrukstoomketel in 20ft container

Wij verhuren nu ook een stoomketel in een praktische 20ft container. Ruimte-efficiënt en makkelijk in gebruik. Deze volledig geautomatiseerde ketel is niet alleen ideaal voor grondstomen en andere industriële stoomtoepassingen, maar ook prima inzetbaar als (tijdelijke) verwarmingsketel. Zo staat uw bedrijf nooit in de kou. De brander werkt op zowel aardgas als diesel en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen.

  

Makkelijk in gebruik

Doordat al onze ketels volledig geautomatiseerd zijn, zijn ze makkelijk te bedienen. Mocht je toch hulp nodig hebben bij de stoomwerkzaamheden of deze volledig uit handen willen geven, leveren wij vakkundig en ervaren personeel, 24/7 beschikbaar.

IMG_793_1280

De stoomketels worden op zowel aardgas als olie gestookt en zijn voorzien van rookgascondensoren, waardoor zij circa 15% minder energie verbruiken dan conventionele installaties.

Stop de verspreiding van virussen in substraatmatten met onze stoomcontainer

Het nieuwe tomatenvirus ToBRFV zorgt voor veel schade aan de gewassen bij telers. Om verspreiding te voorkomen, is het van belang de virussen in substraatmatten te isoleren om kruisbesmetting tegen te gaan.

Door de matten te stomen in onze container, verdwijnen de virussen en zijn de matten weer steriel. Dit is de beste manier om het risico op verdere besmetting met ToBRFV te elimineren. Gestoomde, ontsmette substraatmatten kunnen veilig worden ingenomen door de afvalinzamelaar.

 

 

 

Toepassing stoomketel

De ketels van Zuidwijk & Koolen zijn inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden in de glastuinbouw, industrie en het bedrijfsleven. De mogelijkheden met stoom en heet water zijn eigenlijk eindeloos. Een oplossing voor vele problemen. Heb jij een vraagstuk en denk je dat stoom of heet water de uitkomst kan bieden? Wij denken graag mee en kunnen met onze jarenlange ervaring een betrouwbaar advies uitbrengen. Neem gerust contact op.

Stomen van grond?

Indien je zelf het grondstomen uit wenst te voeren en je alleen een stoomketel nodig hebt, zit je bij Zuidwijk & Koolen ook aan het goede adres. Lees meer over het grondstomen of neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over een stoomketel?

Wij staan je graag te woord. Bel met John Koolen 06 - 547 087 60

Neem contact met ons op